Intervju i Magasinet Publik

Att driva den här bloggen är fantastiskt roligt. Att utforska och skriva om några av mina absoluta favoritämnen och ta fina bilder. Att interagera med läsare och följare via sociala medier och upptäcka hur många fina människor det finns som har liknande tankar och livsstil som jag själv. Jag har också fått glädjen att komma ut och föreläsa om minimalism, något som aldrig hade hänt om det inte fanns personer som läser bloggen, tycker att den är bra och rekommenderar den till andra. På så sätt blir det inte enbart en ”virtuell” värld, utan jag får också tillfälle att träffa läsarna på riktigt vilket jag verkligen värdesätter. Det har kort sagt hänt en massa roliga saker som jag inte hade en aning om när jag började skriva lite trevande vintern 2017.

Det senaste som har hänt är att jag har blivit intervjuad av Magasinet Publik, en Göteborgsbaserad studenttidning som finns både i pappersformat och på nätet. Temat för det här numret är pengar, och jag finns med i ett reportage om minimalism tillsammans med en docent i sociologi och arbetsvetenskap på Göteborgs Universitet. Jag har blivit intervjuad många gånger och jag måste säga att tjejen som gjorde det här reportaget är en av de duktigaste skribenter jag har träffat på! Jag tycker att Magasinet Publik är en jättebra tidning och de unga journaliststudenterna som gör den ska ha all heder av ett väl genomfört arbete. Jag hoppas att reportaget kan väcka nyfikenhet på minimalism och de genomtänkta val som ligger bakom en sådan livsstil.

Tidningen kan läsas här.

Jag kan också meddela att de första av årets teblandningar har blivit klara och finns till försäljning i webshopen. Jag kommer att fylla på med nya tesorter kontinuerligt under sommar och höst, så titta gärna in lite då och då, och hör gärna av dig om det är någon särskild sort du är ute efter.


Årets första teblandning är klar – Vårens Te med rönn och vårblommor. Finns i webshopen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *