Övriga varor och tjänster

Här hittar ni mina övriga varor och tjänster. Den som vill köpa noter till min musik – välkommen till musiksidan istället!

Sedan 2018 har jag sålt mina teblandningar här via bloggen, på Instagram samt på marknader. Jag har också en mobil pop-up-shop som jag tar med mig till olika evenemang.
En påse te eller torkade örter kostar 35:- + 30:- i porto och packning om det ska skickas. Längst ner på sidan ser ni vilka sorter jag erbjuder. Gör din beställning på ville125@gmail.com eller på min Facebook- eller Instagramsida och betala via swish, banköverföring eller PayPal.
När du beställer te hos mig är du själv ansvarig för att dosera rätt och att ta reda på eventuella kontraindikationer. Var också försiktig med att ge örter till barn och diabetiker, samt om du provar en ört för första gången. Läs mitt blogginlägg om säkerhet, och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Enklast når du mig på ville125@gmail.com 

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila pop-up-butik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

I egenskap av Hälsoinspiratör kan jag komma till din arbetsplats eller till en privat samling och föreläsa om kost, livsstil, motion och hälsa. Jag kan också göra hälsoanalys på enskilda personer och ha coachingsamtal med dem som önskar. Jag kan även ha inslag av workshop i form av lätta friskvårdsaktiviteter som alla kan delta i. Antingen kommer jag en halv eller hel dag som inspiratör, eller så lägger vi upp ett program som sträcker sig över lite längre tid. Pris efter överenskommelse, men lägst 5000:- för en halv dag plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

Nyhet! Från hösten 2021 erbjuder jag också hälsorådgivning och örtrådgivning via mejl. Du berättar om din situation och vad du vill ha hjälp med och får ett utförligt svar utav mig. En rådgivning kostar 500:- och uppföljning efter etablerad kontakt kostar 300:- per gång. Kontakta mig på ville125@gmail.com

 

 

Nya varor på ingång! Följ mig på sociala medier för senaste nytt! Webshopen uppdateras så fort jag har nya teblandningar och annat till salu. När något är slutsålt uppdaterar jag så snart jag hinner.

TEBLANDNINGAR 35:- (+ frakt 30:- oavsett antal varor)

Värkte med älggräs och ringblomma 35:-

Förkylningste med fläder och ros 35:- SLUTSÅLT 2022

Glädjens Te med johannesört, jordreva, ros m.m 35:-

Hjärtats Te med rölleka, hagtorn, gullris m.m 35:-

Renande te med maskros, björk, gullris m.m 35:-

Lugnande te med ljung, lavendel, johannesört m.m 35:- (EJ I SORTIMENTET 2022)

FörkylningsTe med mynta, läkemalva, rölleka m.m 35:-

FrukostTe med lindblom, rönnblad, äppelblad m.m 35:-

KvinnoTe hormonbalans 35:-

KvinnoTe mot PMS 35:-

Daggkåpa, ren ört 35:-

 

TOMATFRÖN 25:- (+ frakt 30:- oavsett antal varor)

Söta Rut – liten smakrik körsbärstomat 25:-
Molly – liten randig, smakrik körsbärstomat 25:-
Chromis – avlång liten gourmettomat 25:-
Gourami – ljust gröngul avlång liten tomat 25:-
Lille Svarte Petter – liten kumatotomat (mörkbrun) 25:-
Angelle – liten söt körsbärstomat 25:-
Rosanna – liten rosa körsbärstomat som ger tidig och riklig skörd 25:-
Nightshade – liten smakrik indigotomat 25:-
Onuba – mycket smakrik körsbärstomat 25:-
Edioso – liten paprikaformad tomat 25:-
Artisan Golden Bumble Bee  – liten humleformad randig tomat – 25:-
Nebula – liten roséfärgad smakrik tomat 25:-
Margold – saftig bifftomat som skiftar i gult-rött-orange 25:-
Porter – rosa plommontomat 25:-
Operino – pärontomat som skiftar i gul-grönt 25:-
Black Sweet Cherry – mahognyröd körsbärstomat, kulturarvssort från Ryssland 25:-
Atomic Fusion – Smakrik indigotomat med spektakulära färger 25:-

Lägg din beställning på ville125@gmail.com eller via sociala medier @vidamusikhalsa
Välkommen!