Webshop

Här hittar ni min webshop. Nu under det första året säljer jag enbart på hobbybasis och i det minsta tänkbara formatet, med några av mina egna teblandningar som jag skriver om här på bloggen.

Nästa vår kommer jag att utöka sortimentet och även erbjuda nyplockad ramslök ”on demand” för avhämtning.

Vill man köpa något kontaktar man mig via mejl: ville125@gmail.com och skriver vad man önskar beställa, då får man ett mejl tillbaka med betalningsuppgifter (swish eller banköverföring). Tepåsarna väger 5-25 g beroende på sort och jag tar ut en fraktkostnad på 19 kr för porto och emballage oavsett beställningens storlek.

Så fort någon vara tar slut uppdaterar jag sidan så fort jag hinner.

Det går också att beställa mina noter på den här sidan, klicka bara på länkarna här i texten så blir du omdirigerad till Noteria respektive Publicerad där man kan köpa orgelnoter till Bröllopsmarsch från Tryde och sångnoter till Sea Suite.
Sea Suite kan även beställas direkt av mig via mejl och swishbetalning för 100 kr (du får noterna som pdf och skriver ut dem hemma).

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila nätbutik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa.

 

KvinnoTe 25:- med daggkåpa, rölleka och sommarblommor. Bra emot riklig mens och menssmärtor, men är också bakteriehämmande, lindrar urinvägsinfektion och förkylning och förbättrar matsmältningen.

Renande Te 25:- med nässla, björk, maskros och gullris. Är urindrivande och motverkar vätskeansamlingar, ökar genomblödningen i kärlen, hjälper mot urinvägsinfektion, får gikt att försvinna och lindrar reumatiska besvär, verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt, motverkar svamptillväxt och renar njurar och lever.

FörkylningsTe 25:- med fläder och sommarblommor. Höjer kroppstemperaturen och skyddar slemhinnor och hals så att bakterier och virus får svårare att få fäste samt är blodrenande.

SommarTe 25:- med rallarrosblad, smultronblad och sommarblommor. Ett gott sällskapste som påminner lite om vanligt svart te i smaken.