Övriga varor och tjänster

Här hittar ni mina övriga varor och tjänster. Den som vill köpa noter till min musik – välkommen till musiksidan istället!

Sedan 2018 har jag sålt mina teblandningar här via bloggen, på Instagram samt på marknader. Jag har också en mobil pop-up-shop som jag tar med mig till olika evenemang.
En påse te kostar 30:- + 19:- i porto och packning om det ska skickas. Ingen frakt om man handlar på marknader eller i pop-up-shopen. Längst ner på sidan ser ni vilka sorter jag erbjuder. Gör din beställning på ville125@gmail.com och betala via swish, banköverföring eller PayPal.

Under mars-maj erbjuder jag färsk ramslök till försäljning på Österlen. Kontakta mig för mer information på ville125@gmail.com

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila pop-up-butik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa.

 

OBS! ALLA TEBLANDNINGAR FRÅN 2019 ÄR SLUTSÅLDA! VÄLKOMMEN ÅTER I MAJ!

Vårens Te 30:- med rönn och vårblommor. Ett milt och gott sällskapste utan några särskilda medicinska egenskaper.

KvinnoTe 30:- med daggkåpa, rölleka och ringblomma. Bra emot riklig mens och menssmärtor, men är också bakteriehämmande, lindrar urinvägsinfektion och förkylning och förbättrar matsmältningen.

Renande Te 30:- med nässla, björk, maskros och gullris. Är urindrivande och motverkar vätskeansamlingar, ökar genomblödningen i kärlen, hjälper mot urinvägsinfektion, får gikt att försvinna och lindrar reumatiska besvär, verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt, motverkar svamptillväxt och renar njurar och lever.

FörkylningsTe 30:- med fläder och sommarblommor. Höjer kroppstemperaturen och skyddar slemhinnor och hals så att bakterier och virus får svårare att få fäste samt är blodrenande.

SommarTe 30:- med rallarrosblad, smultronblad och sommarblommor. Ett gott sällskapste som påminner lite om vanligt svart te i smaken.

VärkTe 30:- med älgört och sommarblommor. Ett te med god smak som är mycket hjälpsamt när du har ont någonstans eller har feber och är förkyld, tack vare älgörtens innehåll av naturlig salicylsyra, C-vitamin och antioxidanter. Den skyddar slemhinnorna, stärker kroppens vävnader och hämmar inflammation.