Övriga varor och tjänster

Här hittar ni mina övriga varor och tjänster. Den som vill köpa noter till min musik – välkommen till musiksidan istället!

Sedan 2018 har jag sålt mina teblandningar här via bloggen, på Instagram samt på marknader. Jag har också en mobil pop-up-shop som jag tar med mig till olika evenemang.
En påse te eller torkade örter kostar 30:- + 20:- i porto och packning om det ska skickas. Längst ner på sidan ser ni vilka sorter jag erbjuder. Gör din beställning på ville125@gmail.com eller på min Facebook- eller Instagramsida och betala via swish, banköverföring eller PayPal.
När du beställer te hos mig är du själv ansvarig för att dosera rätt och att ta reda på eventuella kontraindikationer. Var också försiktig med att ge örter till barn och diabetiker, samt om du provar en ört för första gången. Läs mitt blogginlägg om säkerhet, och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Enklast når du mig på ville125@gmail.com 

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila pop-up-butik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

I egenskap av Hälsoinspiratör kan jag komma till din arbetsplats eller till en privat samling och föreläsa om kost, livsstil, motion och hälsa. Jag kan också göra hälsoanalys på enskilda personer och ha coachingsamtal med dem som önskar. Jag kan även ha inslag av workshop i form av lätta friskvårdsaktiviteter som alla kan delta i. Antingen kommer jag en halv eller hel dag som inspiratör, eller så lägger vi upp ett program som sträcker sig över lite längre tid. Pris efter överenskommelse, men lägst 5000:- för en halv dag plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

Nyhet! Från hösten 2021 erbjuder jag också hälsorådgivning och örtrådgivning via mejl. Du berättar om din situation och vad du vill ha hjälp med och får ett utförligt svar utav mig. En rådgivning kostar 500:- och uppföljning efter etablerad kontakt kostar 300:- per gång. Kontakta mig på ville125@gmail.com

 

 

Nya varor på ingång i början av september 2021! Följ mig på sociala medier för senaste nytt! Webshopen uppdateras så fort jag har nya teblandningar och annat till salu. När något är slutsålt uppdaterar jag så snart jag hinner.

TEBLANDNINGAR 30:- (+ frakt 20:-)

Värkte med älggräs och ringblomma 30:-

Förkylningste med fläder och ros 30:-

Glädjens Te med johannesört, jordreva, ros m.m 30:-

Hjärtats Te med rölleka, hagtorn, gullris m.m 30:-

Renande te med maskros, björk, gullris m.m 30:-

Lugnande te med ljung, lavendel, johannesört m.m 30:-

Lymfstödjande Te 30:- SLUTSÅLT 2021

KvinnoTe med daggkåpa, rölleka, gatkamomill m.m 30:-

FörkylningsTe med mynta, läkemalva, rölleka m.m 30:-

FrukostTe med lindblom, rönnblad, äppelblad m.m 30:-

 

TOMATFRÖN 20:- (+ frakt 20:-)

Margold – orangegul bifftomat med mycket smak SLUTSÅLD 2021
Ebeno – rödbrun normalstor tomat
Black Zebra – mörkröd tomat med gröna strimmor, normalstor
Alice´s Dream – stor, mycket vacker och smakrik indigotomat SLUTSÅLD 2021
Rosanna – rosaröd smakrik körsbärstomat
Porter – rosa liten plommontomat
Operino – liten pärontomat som skiftar i grönt – gult – orange
Yellow Pearshaped – gammal sort från tidigt 1800-tal, liten gul päronformad
Artisan Golden Bumble Bee – strimmig i gult och rött, “humleformad”
Nebula – krispig roséröd körsbärstomat
Bamano – djuporange liten plommontomat
Edioso – skrynklig liten tomat som ger stor skörd
Jordgubbstomat – japansk söt sort som har formen av en jordgubbe SLUTSÅLD 2021
Sun Chocola – chokladbrun, söt körsbärstomat

 

Lägg din beställning på ville125@gmail.com eller via sociala medier. Välkommen!