Övriga varor och tjänster

Här hittar ni mina övriga varor och tjänster. Den som vill köpa noter till min musik – välkommen till musiksidan istället!

Sedan 2018 har jag sålt mina teblandningar här via bloggen, på Instagram samt på marknader. Jag har också en mobil pop-up-shop som jag tar med mig till olika evenemang.
En påse te eller torkade örter kostar 30:- + 15:- i porto och packning om det ska skickas. Längst ner på sidan ser ni vilka sorter jag erbjuder. Gör din beställning på ville125@gmail.com och betala via swish, banköverföring eller PayPal.
När du beställer te hos mig är du själv ansvarig för att dosera rätt och att ta reda på eventuella kontraindikationer. Var också försiktig med att ge örter till barn och diabetiker, samt om du provar en ört för första gången. Läs mitt blogginlägg om säkerhet, och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Enklast når du mig på ville125@gmail.com 

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila pop-up-butik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

I egenskap av Hälsoinspiratör kan jag komma till din arbetsplats eller till en privat samling och föreläsa om kost, livsstil, motion och hälsa. Jag kan också göra hälsoanalys på enskilda personer och ha coachingsamtal med dem som önskar. Jag kan även ha inslag av workshop i form av lätta friskvårdsaktiviteter som alla kan delta i. Antingen kommer jag en halv eller hel dag som inspiratör, eller så lägger vi upp ett program som sträcker sig över lite längre tid. Pris efter överenskommelse, men lägst 5000:- för en halv dag plus resa. Kontakta mig på ville125@gmail.com för mer information. 

 

 

Torkad ramslök 30:-
Värkte med älggräs och ringblomma 30:- SLUTSÅLT 2020

Förkylningste med fläder och ros 30:- SLUTSÅLT 2020

Antidepressivt te med johannesört, jordreva och ros 30:- SLUTSÅLT 2020

Blodtryckste med rölleka, läkevänderot, nässla, hagtorn och gullris 30:- SLUTSÅLT 2020

Renande te med maskros, björk, gullris, gatkamomill, ringblomma m.m. 30:- SLUTSÅLT 2020

Lugnande te med läkemalva, ljung, lavendel, johannesört m.m. 30:- SLUTSÅLT 2020

Renande te med nässla och björk 30:- SLUTSÅLT 2020

Kvinnote mot riklig mens och mensvärk med daggkåpa, rölleka, citronverbena, gatkamomill m.m. 30:-

Förkylningste med mynta, läkemalva, rölleka, ringblomma m.m. 30:- SLUTSÅLT 2020

Specialte med magiska egenskaper med rallarros, maskros och rödklöver 30:- SLUTSÅLT 2020

Doftljus, olika dofter 40:- + frakt 50:-

 

Blomstersocker med lavendel, ringblomma och blandade vårblommor 40:- + frakt 50:- SLUTSÅLT 2020

Rökelse av örtstjälkar olika sorter (välj mellan oregano, lavendel, rölleka, isop och nepeta/kattmynta) 10:- + frakt 15:-

Tomatfrön Edioso 30:-+ frakt 15:- SLUTSÅLT 2020
Tomatfrön Jordgubbstomat 30:- + frakt 15:- SLUTSÅLT 2020

Lägg din beställning på ville125@gmail.com Välkommen!