Webshop

Här hittar ni min webshop.

Under 2018 sålde jag mina teblandningar som jag har skrivit om på bloggen här. Allt är slutsålt just nu och jag kommer att lägga upp nya teblandningar till försäljning under vår, sommar och höst 2019.

Under mars-maj erbjuder jag färsk ramslök till försäljning på Österlen. Kontakta mig för mer information på ville125@gmail.com

Det går också att beställa mina noter här i webshopen, klicka bara på länken här i texten så blir du omdirigerad till Noteria där man kan köpa orgelnoter till Bröllopsmarsch från Tryde.
Sea Suite och Fyrarna – The Lighthouses kan beställas direkt av mig via mejl och swishbetalning (du får noterna som pdf och skriver ut dem hemma alternativt får dem färdigutskrivna på posten). Läs mer på min musiksida.

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila nätbutik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa.

 

KvinnoTe 25:- med daggkåpa, rölleka och sommarblommor. Bra emot riklig mens och menssmärtor, men är också bakteriehämmande, lindrar urinvägsinfektion och förkylning och förbättrar matsmältningen. SLUTSÅLT

Renande Te 25:- med nässla, björk, maskros och gullris. Är urindrivande och motverkar vätskeansamlingar, ökar genomblödningen i kärlen, hjälper mot urinvägsinfektion, får gikt att försvinna och lindrar reumatiska besvär, verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt, motverkar svamptillväxt och renar njurar och lever. SLUTSÅLT

FörkylningsTe 25:- med fläder och sommarblommor. Höjer kroppstemperaturen och skyddar slemhinnor och hals så att bakterier och virus får svårare att få fäste samt är blodrenande. SLUTSÅLT.

SommarTe 25:- med rallarrosblad, smultronblad och sommarblommor. Ett gott sällskapste som påminner lite om vanligt svart te i smaken. SLUTSÅLT.