Övriga varor och tjänster

Här hittar ni mina övriga varor och tjänster. Den som vill köpa noter till min musik – välkommen till musiksidan istället!

Sedan 2018 har jag sålt mina teblandningar här via bloggen, på Instagram samt på marknader. Jag har också en mobil pop-up-shop som jag tar med mig till olika evenemang.
En påse te kostar 30:- + 22:- i porto och packning om det ska skickas. Ingen frakt om man handlar på marknader eller i pop-up-shopen. Längst ner på sidan ser ni vilka sorter jag erbjuder. Gör din beställning på ville125@gmail.com och betala via swish, banköverföring eller PayPal.

Jag håller också föreläsningar utifrån de ämnen jag skriver om på Ur Linssoppans Horisont. En föreläsning brukar bestå av att jag berättar allmänt om minimalismen och dess hörnstenar, samt om min egen resa till ett enklare liv med minimalismen som verktyg. Mina föreläsningar rymmer både filosoferande frågeställningar om de stora sammanhangen likväl som handfasta råd för att börja leva enklare och bli mer motståndskraftig i ett allt skakigare samhälle. Jag kan ha något workshop-inslag och jag kan ta med min lilla mobila pop-up-butik med bl a olika teblandningar. För en föreläsning på en timme är min taxa 4000:- plus resa.

I egenskap av Hälsoinspiratör kan jag komma till din arbetsplats eller till en privat samling och föreläsa om kost, livsstil, motion och hälsa. Jag kan också göra hälsoanalys på enskilda personer och ha coachingsamtal med dem som önskar. Jag kan även ha inslag av workshop i form av lätta friskvårdsaktiviteter som alla kan delta i. Antingen kommer jag en halv eller hel dag som inspiratör, eller så lägger vi upp ett program som sträcker sig över lite längre tid. Pris efter överenskommelse, men lägst 5000:- för en halv dag plus resa.

 

OBS! ALLA TEBLANDNINGAR FRÅN 2019 ÄR SLUTSÅLDA! VÄLKOMMEN ÅTER I JUNI 2020!